Gratis Aanmelden

Neukdate met bloedmooie shemale (35)

ComoSexo (35)

Ik ben natuurlijk geen traditionele vrouw, anders was ik hier ook echt niet geweest. Ik krijg aandacht genoeg van mannen, tot op het moment dat ze ontdekken dat mijn slipje, net als dat van hun gevuld is met een lekkere, best forse paal. Helaas haakt dan ruim 95procent van de mannen direct af en die andere 5procent, tja, dat loont de moeite eigenlijk niet.. Hopelijk vind ik hier iemand die mij juist wil omdat ik het zelfde in mijn slipje heb als jou..

Maak contact met haar
  1. Naam: ComoSexo
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 27/6/1985
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neukdate met bloedmooie shemale ComoSexo van 35
Xiomara (39)
★★★★☆
Ik heb echt zo een zin om weer eens geil te doen. Het is voor mij te lang geleden. Ik wil kronkelen en kreunen. Ik wil seks, seks en nog meer seks.
Contact met prachtige trans
DondertjeLindsey (31)
★★★★★
Overdag een nette dame in de avond een geile donder. Ja zo zal ik het maar eerlijk zeggen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en heb vaak geile gedachten en gevoelens.
Contact met bloedmooie shemale
Mellllanie (27)
★★★★★
Tijdens mijn werk kan ik een harde zakelijke dame zijn. Maar daar buiten ben ik ook best wel lief. Bijten doe ik niet alleen als je zachtjes geknabbel wel lekker vind. Ik heb een zwak voor gebonden mannen en ook oudere mannen vind ik opwindend. Maar ach een jongere man weet ik ook wel raad mee.
Vrijen met geile tranny
geilkapstertje (32)
★★★★★
Mijn naam zegt al genoeg denk ik maar mocht je nog verdere uitleg nodig hebben: overal en altijd heb ik wel zin in een stevige wip. Langdurend of een vluggertje.. Nu lijkt het me ns geil om bij mij op het werk (kapsalon) eens een nummertje te maken. Als ik s morgens moet open doen of s avonds moet sluiten, dan ben ik helemaal alleen. Voordat de eerste klanten komen hebben we dan nog wel even de tijd om los te gaan.
Neuken met bloedmooie shemale
Carlientjuh (27)
★★★★★
Geile shemale op zoek naar een geile hetero man of mannen. Het liefst vind ik iemand met wie ik een seksrelatie op kan bouwen. Kijk ik heb gewoon mijn leven en daarin werk ik en heb ik mijn familie en vrienden.
Neuken met bloedmooie tranny
XXLLinda782 (29)
★★★★☆
Ik ben erg groot geschapen dus ik zal zeker voorzichtig zijn als ik in jouw kontje kom. Ik houd van tattoos en ben erg ruimdenkend. Ik zoek een stoere vent die mij wel aandurft.
Sexdating met wulpse tranny
Leona
★★★★★★★★★★
Ik ben altijd in voor een lekker potje sex, spontaan, waar dan ook... gewoon elkaar even lekker verwennen en hard spuiten. Alleen als je van jonge shemales houdt!
Vluggertje met Leona
Madelief
★★★★★★★★★☆
Ik heb interesse in one-night-standjes met geile mannen... Ik ben lang, slank, bruine ogen, kleine borsten en een lekkere penis. Ik neuk zelf en laat me neuken in mijn kontje.
One-night-stand met Madelief
Fleur
★★★★★★★★★☆
Zou je het leuk vinden als ik me omdraai? Zodat je kunt zien wat voor een lekkere pik ik heb? Of kom je het zelf in het echt ontdekken? Ik hoop het laatste...
Vluggertje met Fleur
Hielkje
★★★★★★★★★☆
Hoi, ik ben een geile shemale en ik zoek een leuke man die mij een nachtje gezelschap wil komen houden. Ik hou van langdurig vrijen en meerdere keren samen klaarkomen!
One-night-stand met Hielkje
© 2024 trannyneuken.nl